HolidayHousing

Verhuur recreatiewoning / vakantiewoning uitbesteden in de regio Egmond, Schoorl, Bergen, Warmenhuizen, Alkmaar

Recreatiewoningen

Holiday Housing huurt vele soorten recreatiewoningen. Gelegen op een (vakantie)park, in de achtertuin, in een complex en vrijstaand. Wij kijken voornamelijk naar de verhuurbaarheid en de omgevingsfactoren. Op basis van een omzetverwachting zullen wij jou een scherpe huurprijs aanbieden. De samenwerking moet voor beide partijen interessant zijn.

Voordelen

De verhuur uitbesteden biedt verschillende voordelen tegenover langdurige verhuur en het zelf organiseren van de verhuur.

  • Jij ontvangt een scherpe huur zonder dat er huurbescherming wordt opgebouwd.
  • Wij verzorgen het verhuurproces. Dit betekend dat jij het niet hoeft te doen.
  • Door het uitbesteden van de verhuur vallen de inkomsten in belastingbox 3.
  • Jouw recreatiewoning wordt zeer goed onderhouden. Na iedere wissel vindt er een grondige schoonmaak plaats. Een vaste huurder doet dit vaak niet wekelijks.
  • Geen standaard contracten. Wij luisteren graag naar jouw wensen.
verhuur van een vakantiewoning / recreatiewoning uitbesteden in de regio Egmond, Schoorl, Bergen, Alkmaar.

Samen staan we sterk

De verhuur van jouw vakantiewoning/recreatiewoning uitbesteden kan als spannend worden ervaren. Jij geeft de zorg van jouw woning uit handen en dat is niet niks. Dat beseffen wij ons. 

Wij gaan daarom graag met jou het gesprek aan om te kunnen inschatten wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Door uit te spreken wat wij van elkaar wensen en verwachten, kunnen wij aanvullen en ontlasten. 

Zo kunnen wij samen de huisregels afstemmen en zou je zelfs bepaalde zaken in eigen beheer kunnen houden. Denk bijvoorbeeld aan het ontvangst, de was, de schoonmaak of het ontbijt.

Ook is het mogelijk om de recreatiewoning zelf te blijven gebruiken in een vooraf bepaalde periode van het jaar. Alles is bespreekbaar.

Egmond en omgeving

Wij (ver)huren recreatiewoningen in de Egmonden, Alkmaar, Schoorl, Bergen en Warmenhuizen. Deze regio is rijk aan prachtige natuur en heeft meer dan voldoende te bieden aan vakantiegangers. Deze regio is daarom uitermate geschikt voor de verhuur.

Zelf zijn wij gevestigd in Egmond-Binnen en kennen deze regio uit ons duimpje. Wij beperken ons tot deze regio om er zeker van te zijn dat wij langs kunnen rijden als de situatie daarom vraagt.

Contact opnemen
    Wil je gebeld worden voor een informatiegesprek?